BLOEMEN NEDERLAND

Alles over bloemen

Rozen snoeien

In de categorie: Rozen

Een rozenstruik in de tuin, kan prachtig zijn. Met de nadruk op ‘kan’, want een rozenstruik heeft wel een hele goede verzorging nodig om prachtig te worden. (Lees meer…)

Rozen verzorging

In de categorie: Rozen

Rozen, prachtige bloemen, met prachtige betekenissen. Maar hoe zorgt u ervoor dat uw rozen lang en mooi in bloei blijven staan? In dit artikel een aantal tips voor de rozen verzorging. (Lees meer…)

Afbeelding roos

In de categorie: Afbeeldingen,Rozen

Rozen zijn prachtige bloemen in verschillende prachtige kleuren. Hierbij een aantal prachtige afbeeldingen van verschillende kleuren rozen. (Lees meer…)

Gedichten over rozen

In de categorie: Gedichten,Rozen

In dit bericht vindt u verscheidene gedichten over rozen. Op een mooie sierlijke manier worden woorden prachtig beschreven in een gedicht. Rozen zijn natuurlijk een prachtig onderwerp voor gedichten!  (Lees meer…)

Zwarte roos

In de categorie: Rozen

De zwarte roos heeft een bijzondere verschijning die minder vaak te zien is als de welbekende rode roos of de andere kleuren. Toch heeft de zwarte roos de mensen eeuwenlang beziggehouden.  (Lees meer…)

Blauwe rozen

In de categorie: Rozen

Heeft u ooit blauwe rozen in het echt gezien? Misschien wel, maar waarschijnlijk geen echte. Tot voor kort waren blauwe rozen namelijk vooral een fantasie die zelf met verf gemaakt kon worden. (Lees meer…)

Oranje rozen

In de categorie: Rozen

In Nederland zijn oranje rozen natuurlijk helemaal perfect op hun plek, oranje is immers de kleur van Nederland. Maar de oranje roos is meer dan dat: ook oranje rozen dragen een boodschap met zich mee. (Lees meer…)

Gele rozen

In de categorie: Rozen

Een aparte kleur gele rozen, een kleur die u minder ziet dan de welbekende rode roos en witte roos, maar zeker niet minder mooi. Deze gele rozen hebben een mooie, zonnige kleur, een kleur die blijheid oproept en opgewekt maakt. (Lees meer…)

Roze roos

In de categorie: Rozen

De verschijning van de roze roos is bijzonder om te zien, bijna sprookjesachtig. De roze roos past dus prima in het decor van de dromen van vele jonge meiden over roze prinsessenjurken en prachtige kroontjes. Maar de roze roos heeft een diepere betekenis. (Lees meer…)

Witte roos

In de categorie: Rozen

Hoewel de rode roos altijd erg bekend is, is de witte roos ook een welbekende roos. De witte roos draagt onschuld, nederigheid en puurheid uit en wordt daarom vaak gebruikt bij huwelijken (evenals de meestal witte jurk en dergelijke). (Lees meer…)

Volgende pagina »